1. Bolognese - SPAGHETTI
(sos boloński z pomidorów, mięsa z dodatkiem warzyw, makaron, całość posypana świeżo startą mozzarellą)2. Bolognese (na ostro) - SPAGHETTI
(sos boloński z pomidorów, mięsa z dodatkiem warzyw, makaron spaghetti (nitki), ananas, tabasco, ser mozzarella, wino czerwone)3. Camberini - SPAGHETTI
(sos na bazie pomidorów, krewetki, zioła, aromatyczny czosnek, makaron, delikatne listki świeżej bazylii)4. Carbonara - SPAGHETTI
(makaron spaghetti, podawane z tradycyjnym włoskim sosem carbonara, jajko, parmezan, bekon)5. Da Vinci - SPAGHETTI
(sos na bazie pomidorów z dodatkiem bazylii, pieczarki, soczysty ananas, szynka, krążki delikatnej czerwonej cebuli, z odrobiną tabasco, winem czerwonym, oprószone wiórkami startej mozzarelli)1. Picasso - TORTELINI
(gotowane pierożki tortelini z mięsem, podawane z sosem pomidorowym z dodatkiem śmietany, szynka, świeże pieczarki, fasola szparagowa, ser mozzarella2. Al Forno (zapiekane w piecu) - TORTELINI
(sos boloński z pomidorów, mięsa z dodatkiem warzyw, szynka, z odrobiną śmietany zarumienioną mozzarellą, podawane z pierożkami tortelini z mięsem)3. Dello Casa - TORTELINI
(smażony bekon, pieczarki, świeża czerwona papryka, krążki cebuli, ser mozzarella, podawane z klasycznym włoskim sosem pomidorowym i pierożkami tortelini z mięsem)4. Mamma Mia - TORTELINI
(sos na bazie śmietany i masła, pieczony filet z piersi kurczaka, kuleczki zielonego pieprzu,5. Di Caprio - TORTELINI
(sos na bazie śmietany i masła, z dodatkiem świeżego czosnku i pomidorów, pieczony kurczak, czerwona fasola, gotowane brokuły, tradycyjne włoskie zioła, ser mozzarella, listki świeżej bazylii)1. Napoli - PENE RIGATE
(makaron pene (rurki), delikatnie zarumieniona cebula, podawane z ziołami klasycznym włoskim sosem pomidorowym, serem mozzarella i listkami bazylii)2. Al Americana - PENE RIGATE
(smażony boczek, pieczarki, krążki cebuli, podawane z makaronem pene i aromatycznym sosem na bazie pomidorów)3. Quatro Formaggio - PENE RIGATE
(sos na bazie śmietany i masła, ser camembert, plastry świeżej mozzarelli, kosteczki sera feta, tradycyjny ser żółty, przybrane listkami bazylii, makaron pene (rurki)4. Principessa - PENE RIGATE
(pieczone mięso z piersi kurczaka, żółta i zielona papyka, pieczarki, sos na bazie pomidorów i śmietany, podawane z makaronem pene i startą mozzarellą)5. Salmone - PENE RIGATE
(delikatnie zarumienione soczyste plastry wędzonego łososia, sos na bazie śmietany i masła,6. Z mięsem z Gyrosa - PENE RIGATE
(mięso z gyrosa z dodatkiem tradycyjnych aromatycznych przypraw, krążki cebuli, ananas, sos na bazie śmietany i masła, ser mozzarella)1. Lasagne - MAKARONY PRZEKŁADANE LUB NADZIEWANE
(zapiekane płaty makaronu przełożone sosem boloskim z mięsem, z dodatkiem świeżych warzyw, sosem beszamelowym, serem mozzarella, z dodatkiem aromatycznych ziół włoskich)2. Caneloni - MAKARONY PRZEKŁADANE LUB NADZIEWANE
(zapiekane zwoje makaronu nadziewane mięsem mielonym z warzywami, podawane z sosem bolońskim z pomidorów, całośś przykryta startą mozzarellą)3. Pasta Al Forno (zapiekana w piecu) - MAKARONY PRZEKŁADANE LUB NADZIEWANE
(smażona szynka, pieczarki, krążki delikatnej czerwonej cebuli, sos śmietanowo maślany z dodatkiem pomidorów, podawane z makaronem pene, zarumienioną mozzarellą i ziołami włoskimi)4. Zapiekanka z makaronem - MAKARONY PRZEKŁADANE LUB NADZIEWANE
(makaron pene (rurki), smażony bekon, delikatna czerwona cebula, pieczarki, gotowane brokuły, sos na bazie śmietany i masła, z dodatkiem czosnku i aromatcznych ziół włoskich, całośś z pięknie roztopioną mozzarelą)5. Szpinakowe love (zapiekana w piecu) - MAKARONY PRZEKŁADANE LUB NADZIEWANE
(makaron pene (rurki), szpinak, cebula, czosnek, kurczak, aromatyczne zioła, całość zapieczona z mozarellą na sosie śmietanowym)